Keskustelupalstat ovat jääneet hieman taka-alalle tänä someaikana ja muuttuneet hiljaisemmiksi paikoiksi. Tämän sivuston ylläpitäjät kuitenkin uskovat yhä moisten mahdollisuuksiin sekä toimivuuteen. Foorumeissahan sivusto on muokattavissa sopivaksi jotta löytää etsimänsä aiheet nopeasti, on sitten kyse hoito-ohjeista tai kuvista. Toinen suuri etu on se että sivusto ei luovuta eteenpäin esimerkiksi kirjoittajien kuvia tai tekstejä ilman suostumusta eikä rekisteröityessä menetä sitä oikeutta. Sivustossa on kuvien ja tekstien kopiointi kielletty mutta tämä tarkoittaa että senlisäksi sivuston ylläpitäjät eivät myy tai luovuta myöskään mitään kolmansille osapuolille ilman kyseisten henkilöiden suostumusta. Pätee myös muihin henkilötietoihin ja se koskee niin viranomaisia kuin lehdistöä edustavia henkilöitä jotka rekisteröityessään hyväksyvät sen.
Se on iso asia tänäpäivänä kun monessa sivustossa lukee käyttöehdoissa pienellä printattuna että luopuu niistä oikeuksista.

Nämä seikat muistaen kaikki ovat tervetulleita rekisteröitymään ja osallistumaan keskusteluihin:
- Rekisteröidy nimelläsi, esim. Matti Meikäläinen (ei M_Meikäläinen, Matti_Meikäläinen tms). Nimimerkkejä ja muita emme aktivoi.
- Kun tunnuksesi on aktivoitunut niin viikon kuluessa siitä olet toivonmukaan esittelyketjussa kertonut itsestäsi tai muutoin tunnus poistetaan.
- Sivustosta on myös siivottu ns. nollapostaajia pois koska heistä ei sivustolle ole mitään hyötyä.
- Ole asiallinen muita kohtaan vaikka mielipiteet joistain asioista eriäisivät. Tehokkain argumentti on hyvin perusteltu mutta asiallinen ja muita kunnioittava.
- Lue foorumin säännöistä ja noudata niitä. Ylläpitäjät eivät ole tiukkiksia mutta tiettyjä asioita haluavat pitää selkeinä ja siksi niihin puuttuvat ettei esim. kuvat -osioissa kuvien sijaan tule turhaa tekstiä sellaiselle joka sinne menee kuvia katsomaan.
- Vaikka olet aloittelija tai kokenut konkari, sunnuntaikuvaaja tai ammattilainen, niin olet tervetullut osallistumaan keskusteluihin. Se ei katso kokemusta, ainoastaan kiinnostusta.

Alla olevasta linkistä pääsee keskustelualueelle.